Budapest Főváros Kormányhivatala adta a helyszínt 2017. június 29-én a Fogyatékos Felsőoktatási Hallgatók Közigazgatási Ösztöndíjprogramjához kapcsolódó zárórendezvénynek.

Az ünnepélyes eseményen részt vettek az ösztöndíjasok és mentoraik, a program működtetéséért felelős Operatív Testület tagjai, valamint a megvalósításban közreműködő Miniszterelnökség Közigazgatási Ösztöndíjprogramok és Kormányhivatali Képzési Osztályának munkatársai.

Az ösztöndíjprogram résztvevőinek köszöntése

Palich Etelka területi közigazgatás irányításáért felelős helyettes államtitkár köszöntötte a megjelenteket, s elmondta, hogy a mostani szemeszterben 14 fogyatékossággal élő fiatal végezte el sikeresen az Ösztöndíjprogramot. A mentorok, s a fiatalokat befogadó minisztériumi kollégák is nagy szerepet játszottak a program eredményességében, s az útmutatásban, amely a közigazgatási életpályához vezethet. Helyettes Államtitkár Asszony örömmel közölte azt is, hogy az egyik fiatal kéthónapos szerződést kapott az Igazságügyi Minisztériumtól a nyári időszakra. Reményét fejezte ki továbbá, hogy a többi hallgatónak is sikerül majd a közigazgatásban elhelyezkednie.